The Sun
0

Plesač Omer četvrto Jacksonovo dijete?

Sarajevo-x.com
Foto: The Sun
Foto: The Sun
Plesač Omer Bhatti (25) vjeruje da bi mogao biti dijete preminulog pjevača Michaela Jacksona, te će stoga biti podvrgnut DNK analizi, piše britanski tabloid The Sun.

Pognute glave i s tamnim naočalama ožalošćeni momak sjedio je pored kćerke i dvojice sinova kralja popa na komemorativnom koncertu priređenom u Los Angelesu prije dvije sedmice.

Fotografije iz Omerovog djetinjstva prikazuju veliku sličnost sa Princom Michaelom II (7), poznatim i kao Blanket, najmlađim djetetom legendarnog muzičara.

Pjevač koji je 25. juna preminuo u 50. godini navodno je 2004. godine prijateljima ispričao kako ima dijete rođeno u Norveškoj, začeto kratkom avanturom iz 1984.

Omer i Blanket, zaključuje list, obojica imaju tamnu kosu, iste obrve i crte lica. Omer je, uz to, dobio posebno mjesto na komemoraciji u Staples Centru 7. jula, dok su mnoge slavne ličnosti morale da se zadovolje sjedištima u pozadini.

Video snimci, nastali u vrijeme kad je Omer imao 14 godina, prikazuju ga na Jacksonovom imanju Neverland kako otvara božićne poklone. Viđen je i na pjevačevom rođendanu 2003. godine, a istragu o navodnom seksualnom zlostavljanju djece koja je vođena protiv Jacksona, Omer je prošle godine prokomentarisao riječima: "To je bolesno. Došao je cijeli tim policije iz Santa Barbare. Nismo znali šta hoće. Michael nije bio kod kuće."

Nakon što je Omer rođen, Jacko je navodno poslao dvije osobe u Oslo da njegovoj majci pomognu u dječakovom odgajanju. Prvi put su se dječak i Michael sreli 1996., a Omer je tada impresionirao legendu vlastitim plesnim pokretima.

Vjeruje se da je Omerova porodica 1997. prodala kuću u Oslu i preselila se u Neverland, ali su se poslije vratili u Evropu.

"On je nevjerovatno ljudsko biće", rekao je prošle godine mladi plesač, koji pokušava nastaviti samostalnu karijeru u hip-hop muzici, pod imenom O-Bee.

Omerovi roditelji Pia i Riz navodno su oboje radili za Jacksona u SAD-u. Navodni mladićev otac Riz, porijeklom Pakistanac, bio je vozač, a Pia dadilja.