Anne Hathaway
0

Plastika je zlo!

FENA
Glumica Anne Hathaway, poznata po ulogama u "Princezinim dnevnicima" i "Vrag nosi Pradu" izjasnila se protiv plastičnih operacija u glumačkom svijetu te učestale boravke holivudskih zvijezda u ordinacijama estetskih hirurga navela kao glavni razlog "loše glume".

Anne, naime, smatra kako je najbitniji dio posla jednog glumca mijenjanje izraza lica, što plastične operacije onemogućavaju, te usput priznala kako je i ona jednom davno bila toliko nesigurna u sebe da je ozbiljno razmatrala mogućnost da ode na korekciju nosa.

Anne, koja je danas zaštitno lice kozmetičkog diva Lancome, pokreće peticiju kojom bi uvjerila redatelje i glumce kako je "plastika" zlo - mlada glumica misli kako bi takav oblik (besmislenog) uljepšavnja trebalo čak i zabraniti, referirajući se na ljepotice iz zlatnog doba Hollywooda koje su bile karakterne glumice i nedostatke su rješavale šminkom koja ih nije priječila u učestalom i uspješnom mijenjanju izraza lica na filmskim setovima - i zato su bile istinske dive.

"Priznajem, razmišljala sam o tome da si sredim nos, ali sva sreća da sam odustala. Sada mogu glumiti glamuroznu djevojku, narkomanku ili čak i staru babu bez problema. Ljudi to ne shvaćaju - lice mora imati izražen karakter, ukoliko se bavite glumom, jer bez karaktera vaše lice je samo još jedno lice u moru mnogih", zaključila je.