Cindy Crawford
0

"'Plastične barbike' nisu nimalo seksi!"

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Manekenka Cindy Crawford kazala je kako estetske operacije ne smatra nimalo seksi, te ne može shvatiti zašto se žene uopšte odlučuju na takav potez, prenose britanski mediji.

Četrdesetrogodišnja manekenka je kazala kako ona i njen prijatelj George Clooney ne mogu razumjeti žene koje svoj izgled nastoje poboljšati plastičnim operacijama.

"Ukoliko niste pažljivi možete okončati izgledajući savršeno, ali nimalo prirodno i to zaista nije seksi. Ne vjerujem da se takav izgled sviđa dečkima. Moj suprug mrzi svu tu 'plastiku' i bio bi veoma ljut kad bih se ja podvrgla takvoj operaciji“, kazala je manekenka koja je udata za Randea Gerbera.

Cindy je također kazala za magazin 'GQ' kako su njen suprug i slavni George Clooney nedavno upravo i razgovarali o 'plastičnim ženama'.

"Da li si ikada odbio izaći sa djevojkom jer njene usne nisu dovoljno napuhane?“, upitao je Clooney Gerbera koji je to negirao dodajući da mu nikada nisu bile jasne djevojke koje se podvrgavaju plastičnim operacijama.

"Često me pitaju zašto se žene odlučuju na to i zaista ne mogu pronaći odgovor. Doktori koji se time bave imaju pune ruke posla, ali se nadam da će se to uskoro promijeniti. Naravno, da žene razmišljaju o svom izgledu i kako stare na njima je sve veći pritisak pogotovo u profesiji kojom se ja bavim. No, žene u svakom slučaju lijepo izgledaju i bez plastičnih operacija“, kazala je Cindy