Showbiz
0

Planiranje "tajnog" vjenčanja Angeline Jolie i Brada Pitta

Sarajevo-x.com
Slavna holivudska glumica Angelina Jolie navodno tajno planira veliko vjenčanje za nju i njenog ljubavnika Brada Pitta.

Glumica Angelina Jolie, koja je već dva puta bila udata, navodno je već prihvatila Bradovu bračnu ponudu. Angelina je, kako navodi agencija BANG, već počela organizirati ceremoniju koja bi trebala da zasjeni Pittovo vjenčanje sa Jennifer Aniston iz 2000. godine, a koje je koštalo milion dolara.

"Angelina je imala otpor da se uda po treći put i to iz jasnih razloga", izjavio je neimenovani izvor za magazin Grazia. "Brad je bio uporan i ona je sad popustila, ali želi da taj dan bude za pamćenje. Iako ne želi da taj događaj obiluje nepotrebnim raskošem, jer to nije njen stil, ona ipak želi da to vjenčanje Hollywood nikada ne zaboravi. Ona želi da njena djeca vide veliku proslavu njene i Bradove ljubavi. Dnevna zabava će biti namijenjena djeci, sa klovnovima, balonima i vatrometom. Prava proslava će početi uvečer".

Angelina, koja ima troje usvojene djece Maddoxa (5), Pax Thiena (3) i Zaharu (2), te biološku jednogodišnju kćerku Shiloh sa Bradom Pittom, počet će na jesen konkretno planirati vjenčanje. "Vjenčanje bi moglo biti dvostruko veće od onog kojeg je Brad imao sa Jennifer", dodao je pomenuti neimenovani izvor.

Slavni glumac Brad Pitt (43) bio je oženjen sa Jennifer kada je upoznao Angelinu na snimanju filma "Mr. and Mrs. Smith". Angelina Jolie je ranije bila udata za glumce Jonnyja Leeja Millera i Billyja Boba Thorntona.