Brad Pitt
0

"Planiram imati još djece"

Sarajevo-x.com
Holivudski glumac Brad Pitt i suprug zanosne glumice Angeline Jolie najavio je da bi slijedeće godine mogao dobiti prinovu u porodici. Novinari su Brada "uhvatili" dok je promovirao svoj novi film "Burn After Reading" na venecijanskom filmskom festivalu.

44-godišnji glumac, koji je nedavno postao otac blizanaca, na pitanje o tome da li on i supruga misle stati na šestoro djece koliko imaju sad, odgovorio je: "Pa namjeravam slijedeće godine imati još barem dvoje".

Pitt je s kolegama Georgeom Clooneyem i Tildom Swinton svakako uveličao ovogodišnji venecijanski filmski festival koji i nije bio glamurozan kao prethodnih godina.

S Pittom je na promociju filma braće Coen, došao i njegov prijatelj i glumac u istom filmu George Clooney. Najpoznatijeg svjetskog neženju novinari su salijetali baš kao i Brad Pitta, no sa pitanjima kad se misli oženiti i dobiti djecu kao mlađi kolega.

Šarmantni Clooney se na upite samo nasmijao, a Pitt je rekao da će mu on pomoći ako želi naučiti odgajati djecu.

Film "Burn After Reading" je crna komedija u kojoj se pored navedenih zvijezda pojavljuje i glumac John Malkovich. Interesantno je da glavni junaci filma igraju sredovječne gubitnike koji u teretani slučajno pronađu CD na kojem se nalaze memoari agenta CIA-e.

Kostimografkinja na filmu braće Coen, Mary Zophres za Associated Press je izjavila da je "imala prave muke dok je od Brada Pitta napravila prosječnog svakodnevnog čovjeka", jer kako kaže "i najgore odijelo na njemu izgleda odlično".