{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pjevačica Sheryl Crow poziva na ograničavanje upotrebe toaletnog papira

S
25.4.2007. u 10:08
0
0
Pjevačica Sheryl Crow poziva na ograničavanje upotrebe toaletnog papira
0
Pjevačica Sheryl Crow poziva na ograničavanje upotrebe toaletnog papira
Pjevačica Sheryl Crow, poznata kao veoma ekološki svjesna osoba, izjavila je da bi se trebala razmotriti zabrana korištenja prevelike količine toaletnog papira, navodi BBC.
Sheryl je javno iznijela jedan prijedlog koji bi trebao da ide u prilog zaštiti okoline, a koji se sastoji u tome da bi po odlasku u toalet trebalo dozvoliti korištenje samo jednog komada (odreska) toaletnog papira, osim u nekim izvanrednim situacijama kada je neophodno imati dva ili tri komada.

Crow je završila svoju turneju putujući autobusom koji ide na biodizel gorivo. Ona se na svojim nastupima udružila sa ekološkim aktivistom Lauriejem Davidom. "Predlažem da se postavi ograničenje na broj komada toaletnog papira koji treba biti na raspolaganju po jednom korištenju toaleta. Veći dio ove turneje sam provela do smišljanja lakih načina na koji svi mi možemo biti dio rješenja za problem globalnog zagrijavanja", citirana je Crow.

BBC je ovu veoma "zanimljivu" informaciju našao na oficijelnom websiteu slavne Sheryl. Crow je na svom websiteu navela i da smatra kako su papirne maramice "vrhunac bespotrebnosti", te je prezentirala liniju odjeće u kojoj postoji "rukav za ručavanje" koji predstavlja maramicu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: