Poseban "poduhvat"
19

Pjevačica se na Met Gali u preuskoj haljini pokušavala popeti stepenicama, rezultat je urnebesan

N. O.
Screenshot/TikTok
Screenshot/TikTok
Kako se sliježu utisci s ovogodišnje Met Gale na društvenim mrežama pojavljuju se snimci koji prikazuju detalje "iza kulisa", a jedan takav prikazuje urnebesni poduhvat američke pjevačice Teyana Taylor da se u preuskoj haljini popne stepenicama Metropolitan muzeja.

Naime, Teyana se na Met Gali koja je ove godine bila inspirisana radom Karla Lagerfelda pojavila u Thom Browne kombinaciji - haljini koja je izgledala kao sastavljena iz dva dijela.

Gornji dio ličio je na sako i spuštao se do njenih bedara gdje se uz izreze nastavljala prilično pripijena suknja koja se vukla za pjevačiom.

@alaskacore You better jump queen 🦄 #metgala2023 ♬ america has a problem x 1991 - 𝘢𝘤𝘵𝘰𝘳𝘰𝘭

Kako je donji dio bio prilično uzak, hodanje u ovom komadu odjeće je bilo praktično nemoguće, a penjanje stepenicama je tek predstavljalo izazov.

Tako je Teyana stepenice odlučila savladati poskocima, a za rezultat je taj njen poduhvat imao urnebesan video podijeljen na društvenim mrežama.

Taylor se može vidjeti kako skače i uzima predah nakon savladanih nekoliko stepenica, a u komentarima su se pitali zašto je njeno penjanje na ovaj način toliko smiješno.