Ostavljena i sama
4

Pjevačica Rita Ora slomljena zbog raskida s glumcem Andrewom Garfieldom

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pjevačica Rita Ora i glumac Andrew Garfield navodno su raskinuli svoju vezu a pjevačica albanskog porijekla je zbog toga slomljenog srca, piše Cosmopolitan.

Par je prvi put viđen zajedno u novembru 2018. godine kada su se šetali držeći se za ruke po londonskom Primrose Hillu. No, samo poslije četiri mjeseca veze par je na svoju vezu odlučio staviti tačku.

Razlog za raskid, kako piše The Sun je taj što Andrew želi živjeti privatnijim životom te da nije spreman biti pod budnim okom javnosti. Iako izvor tvrdi kako se par rastao prijateljski, Riti je zbog raskida slomljeno srce.

"Rita je slomljena zbog cijele ove priče. Andrew je nedavno stavio tačku na njihovu vezu i veoma joj je teško proći kroz ovaj razvod jer su mnogo vremena provodili zajedno" rekao je izvor blizak paru.

Rita i Andrew proveli su i Božić zajedno, a pjevačica je mislila da je s njihovom vezom sve uredu.

"Njena karijera je sada u usponu. Njen život je sada u centru pažnje. On joj je jednostavno rekao da to nije život za njega te da želi malo privatnosti. Rita je dala sve od sebe da svoju romansu sakrije od očiju javnosti no stvari ipak nisu uspjele", rekao je izvor.

Rita i Andrew posljednji su put viđeni zajedno u decembru 2018. godine i tada su bili u početnoj fazi veze.