Nakon loših dijagnoza
14

Pjevačica Jessie J: Ne odustajem od želje da budem majka, naći ću način

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Pjevačica Jessie J je s fanovima nedavno podijelila vijest da ne može imati dijete, ali je zatim dodala da neće ostati na tome. Jessie je sasvim sigurna u svom naumu i vjeruje da će jednog dana sigurno biti majka.

Nakon što je podijelila vijest o svojoj neplodnosti, pjevačica se otvorila o velikoj želji da bude majka. Tridesetogodišnjakinja trenutno izlazi s glumcem Channingom Tatumom.

"Nakon što sam objasnila značenje pjesme 'Four letter word' dobila sam mnogo podrške i ohrabrivanja od fanova. Hvala vam!", podijelila je na svom Instagram profilu u subotu vezano za pjesmu u kojoj opisuje želju da postane majka.

"Prije četiri godine mi je rečeno da neću moći roditi. Također su mi rekli da mi je potrebna histerektomija i velika količina lijekova. Odbila sam histerektomiju i uzimam prirodne lijekove te sam na posebnoj dijeti. Nisam odustala i radim sve što mogu da se trudnoća desi na najbolji mogući način", rekla je Jessie.

Ona je također dodala da milioni žena prolaze kroz istu ili sličnu stvar te da razumije koliko je emotivno putovanje prema majčinstvu.

"Moje iskustvo je samo jedno u milion. Ja stojim s vama djevojke i žene, ujedinimo se u boli i pretvorimo je u radost", poručila je pjevačica dodavši da zna da će ona biti odlična majka svom djetetu.

"Ja ću biti majka, a i vi ćete. Vjerujem u čuda, ako se ovo ne desi prirodno, onda nije suđeno da se desi na taj način. Ali majka čuči u svima nama, to nas inspiriše svaki dan. Hrabre smo i jake! Vrijeme će reći sve ostalo", napisala je.