Showbiz
0

Pjevačica grupe Girls Aloud, Cheryl oprostila Ashleyu Coleu

FENA
Pjevačica grupe Girls Aloud popustila je molbama svog supruga, nogometaša Chelsea Ashleya Colea i primila ga nazad u njihov londonski dom. Proteklih mjesec dana provela je, kaže, razmišljajući o svom braku i zaključila je kako supruga previše voli da bi od njega zatražila razvod.

Jedan od najpopularnijih engleskih nogometno-estradnih parova tako je opet zajedno, međutim britanski novinari Ashleyu i dalje traže "dlaku u jajetu", ovog puta kako bi dokazali ono što se već dugo vuče po tamošnjim kuloarima da je homoseksualac.

Iako se Ashley Cole vratio supruzi, ona još nije vratila svoj vjenčani prsten, a to će, kaže, učiniti "kad bude potpuno spremna". Proteklih mjesec dana provela je nastupajući s grupom Girls Aloud, a u nekoliko se navrata zaputila u toplije krajeve kako bi donijela konačnu odluku.

U dugom razgovoru Cheryl je, piše The Sun, suprugu postavila nove uvjete, noćni izlasci i kršenje karantene za igrača Chelsea postaju prošlost, a slavni preljubnik odsad će morati itekako paziti s kim se fotografira.

U slučaju da britanski mediji objave još pokoju fotografiju s "nepoznatom djevojkom", pjevačica će ga, tvrdi, zauvijek napustiti.