Prije četiri godine
2

Pjevačica Feminnema objavila snimak iz najtežeg razdoblja: Ovdje nisam osjećala noge ni vidjela na lijevo oko

N. C.
Nika Antolos (Foto: Instagram)
Nika Antolos (Foto: Instagram)
Nika Antolos, članica grupe Feminnem, prisjetila se najtežeg perioda u životu kada je otkrila da boluje od multipla skleroze.

Pjevačica se na Instagramu prisjetila trenutaka kada je imala ozbiljnih zdravstvenih problema, a koji su, sada iza nje.

"Aleluja! Prije 4 godine... otad ni traga MSu... Iz bolesti On me izbavi! Oprostite na neuglednu izdanju, ali vjerujte mi otada o izgledu ne razmišljam previše… Ovdje bila sam slomljena... svježe dijagnoze, nisam osjećala noge, ni vidjela na lijevo oko, vrtjelo mi se, smršavila previše u premalo dana, ali znala sam da On ima veći plan... Svaka patnja ima smisao, ne odmah... ne odmah... ali u jednom ga uvidiš... Znala sam da ću ozdraviti, samo nisam znala kako... I tako On mi poslao izgubljeno znanje da kroz tu moju sestru zdravlje mi vrati na slavu Svoju... Razumijem da neki ne razumiju, to se doživjeti mora... ne ide 'ovako'... Neki se moraju smočiti da ti povjeruju kad kažeš da će kiša, drugi ponesu kišobran... to nije na nama… Želim vam svima blagoslovljenu srijedu i radosti u Gospodinu u bilo koje doba života…", napisala je Nika uz videosnimak iz tog perioda.

Ranije je Nika u jednom intervjuu navela razloge zbog kojih smatra da se izliječila od multipla skleroze. Tada je navela da joj je vjera pomogla u borbi s bolešću, ali i da joj je u ublažavanju simptoma pomogla i promjena životnih navika.

Grupa Feminnem, koju čine Pamela Ramljak, Neda Parmać i Nika Antolos, prošle godine se vratila na scenu te su tada objavile singl pod nazivom "Ima li nas sutra".