Staju na "ludi kamen"
795

Pjevač Dubioze kolektiv Adis Zvekić zaprosio djevojku Nadinu Paščanović

I. S.
Foto: Facebook/adis.zvekic.3
Foto: Facebook/adis.zvekic.3
Pjevač Dubioze kolektiv Adis Zvekić zaprosio je svoju dugogodišnju djevojku Nadinu Paščanović. Ona je na svom Facebook profilu opisala kako je uspio iznenaditi.

"Pijem kafu i gledam u izlazak sunca na sjeveru i prilazi mi Adis i kleknu na koljena i zaprosi me. Milion emocija me uhvatilo u tom trenutku i suze radosnice. Moj dragi me iznenadio na spontano romantičan način. Brod, more, izlazak sunca i ljubav", započela je.


Dodala je da je našao jednostavan,ali istovremeno i neobičan prsten, baš onakav kakav ona voli zato što zna koliko se raduje sitnicama i koliko voli sve što je drugačije.

"Da, da sada, da za uvijek i da za zauvijek! Hvala ti što me činiš sretnom i što si prije svega moj najbolji prijatelj. Volim te", zaključila je.

Kao što je već poznato, Dubioza kolektiv je nastupila na dočeku Nove godine u Sarajevu. Koncertu ispred Vječne vatre prisustvovalo je više od 25 hiljada ljudi.

"Dok smo mi malo odmamurali i naspavali se nakon dva uzastopna koncerta... Sretna Nova godina! Hvala Budva, hvala Sarajevo - bili ste nevjerovatni. Sad mali odmor pa nastavljamo jako", poručili su članovi Dubioze kolektiv.