Izdat će knjigu o partijanju
0

Pippa Middleton unovčila slavu koju joj je donijela stražnjica

Sarajevo-x.com
Mlađa sestra vojvotkinje od Kembridža će dobro unovčiti slavu stečenu na stražnjici kojoj se divi pola svijeta nakon što ju je pokazala na kraljevskom vjenčanju.

Pippa Middleton je već poznata kao partijanerka, a sada će napisati i knjigu o tome kako se organizuju dobre zabave. Knjigu će navodno pisati sama i dobit će honorar od nevjerovatnih 400.000 funti. Izdavači u Velikoj Britaniji su se žestoko borili za to da baš oni budu izdavači Pippine knjige, a njen agent je izjavio da su već odabrali izdavačku kuću i otpisali ugovor.

HarperCollins i Random House su bili jako zainteresovani da baš oni izdaju knjigu, ali ih je nadmašila izdavačka kuća Penguin.

Pippa se navodno prošle sedmice pohvalila prijateljima da će sama pisati knjigu i da će na njoj raditi po nekoliko sati dnevno.

Izvor blizak ovoj Britanki je izjavio, prenose britanski mediji, da će se u knjizi naći neki recepti, ali i anegdote sa nekih zabava kojima je ona prisustvovala. Također, britanski mediji prenose da je vojvotkinja od Kembridža i supruga princa Williama Kate podržala sestru u pisanju knjige.