Showbiz
0

Pippa Middleton bježi od kraljevske porodice

Klix.ba
Sestra vojvotkinje od Kembridža, Pippa Middleton, jednostavno više ne može podnijeti život u Velikoj Britaniji.

Vedrog duha i uvijek spremna za partijanje, Pippa jednostavno više ne može živjeti pod lupom kraljevske porodice koja joj određuje šta može raditi, a šta ne.

Zbog svega toga mlađa sestra Kate Middleton želi odseliti u Sjedinjene Američke Države. Simpatična Pippa ne mari na za političare, pa tako britanski mediji pišu da je nedavno na jednom druženju srela Georgea Osborna, ministra finansija, te da nije imala pojma ko je čovjek ispred nje dok ju je pozdravljao i tom prilikom ljubazno rekao: "Ti mora da si Pippa Middleton".

Ona ga je samo zbunjeno gledala, a zatim upitala: "Ko ste vi? Čime se vi bavite?", tvrde svjedoci.

Pippa, koja je napisala knjigu o organiziranju dobrih zabava, očigledno je napravila gaf na tom prijemu, pišu britanski mediji, dok se Osborne jednostavno nasmijao i predstavio 29-godišnjakinji.

Ovaj gaf sa ministrom finansija dolazi nakon što je predsjednik SAD-a Barack Obama zamijenio istog ministra sa soul zvijezdom Jeffreyjem Osbornom na sastanku G8 u Irskoj prošlog mjeseca. Pippi je također nedavno bilo zabranjeno da se pojavi na jednom sportskom događaju kojem je prisustvovala i kraljica Elizabeta II, jer bi se moglo desiti da je zasjeni svojom kratkom suknjicom.

No, sve to Pippa komentira kako je njena sestra odabrala živjeti takvim životom i da ona to ne mora trpjeti.