Dodjela filmskih nagrada
0

VIDEO / Pijana Mariah Carey jedva uspjela sastaviti rečenicu

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Mariah Carey je sinoć na dodjeli nagrada Međunarodnog filmskog festivala u Palm Springsu dobila nagradu za ulogu u filmu "Precius“. No, bilo je očito da je malo više popila, jer jedva da je uspjela sastaviti jednu rečenicu kada se popela na pozornicu kako bi primila nagradu i zahvalila se.

Najprije je zagrlila režisera Leeja Danielsa, koji joj je uručio nagradu, rekla mu da ga voli, a potom pokušala obratiti se i publici, međutim zastala je, smijala se, te nekoliko sekundi zbunjeno gledala u plafon.

"Moram reći da je ovo.... Hm... Oprostite mi, jer sam malo... “, bilo je sve što je 34-godišnja pjevačica uspjela da izusti, a njenu rečenicu je završio jedan gledalac u publici na šta je ona samo odgovorila: „.. da“ i nastavila se smijati.

Pjevačica se i dalje nastojala sabrati, te sastaviti barem jednu smislenu rečenicu, međutim kad je shvatila da joj to neće poći za rukom, odlučila se zahvaliti i napustiti pozornicu.

"Zahvaljujem vam se što ste slušali moj kratki govor i Bog vas blagoslovio“, kazala je Carey i napustila pozornicu, prenosi Daily Telegraph.