Viđeni u Hollywoodu
1

Pete Davidson uživa u novoj ljubavnoj vezi s glumicom Chase Sui Wonders

I. S.
Foto: Backgrid
Foto: Backgrid
Komičar Pete Davidson odlučio je započeti novu ljubavnu vezu s glumicom Chase Sui Wonders.

Njih dvoje su fotografisani u temastkom parku Universal Studios u Hollywoodu. Vijest o njihovoj vezi počela se širiti krajem decembra, kada su viđeni na hokejaškoj utakmici New York Rangersa i Toronto Maple Leafsa.

Foto: Backgrid
Foto: Backgrid

Chase je najpoznatija po ulozi Riley u HBO-ovoj seriji "Generation". Također je glumila Emmu u horor komediji "Bodies Bodies Bodies". Trenutno snima seriju "City on Fire", koja će biti objavljena na servisu Apple TV+.

Podsjećamo, Pete je nedavno raskinuo vezu s manekenkom Emily Ratajkowski. Prije nje se zabavljao s Kim Kardashian. S obzirom na činjenicu da on često mijenja djevojke, mnogi su ga prozvali najvećim zavodnikom u Hollywoodu.

"On je kao terapija za žene koje su izašle iz veze. Ne samo da Pete izgleda kao tip koji, metaforički rečeno, osvaja izvan svoje kategorije, već tako djeluje i svojim govorom tijela. On izgleda kao da je očaran slavnim ljudima, ali na pozitivan način. Što su žene ljepše, to imaju veću tendenciju privući arogantne narcisoide, a Pete je čista suprotnost tome i to je ženama osvježenje", rekla je ranije Judi James, stručnjakinja za govor tijela.