Iskreno o svom životu
22

Petar Grašo o vezi s Hanom: Najviše nas je nasmijalo poređenje s Meghan i Harryjem

N. C.
Petar Grašo (Foto: Instagram)
Petar Grašo (Foto: Instagram)
Pjevač Petar Grašo za hrvatske medije progovorio je o svojoj vezi s Hanom Huljić, kćerkom dugogodišnjeg saradnika i prijatelja Tončija Huljića.

Grašo je u intervjuu za Večernji list, osim o svojoj ljubavnoj vezi, govorio i o saradnji s Tončijem te naravno o svojoj karijeri i planovima.

"Hana i ja živimo decentno svoj život, ne dijelimo privatne detalje s javnošću. Zabavno nam je kako smo postali medijska lovina, a nismo prstom maknuli po tom pitanju. Ne opterećujemo se ni najmanje, dapače, zabavljaju nas svi ti napisi i naslovnice bombastičnih naslova i tankih sadržaja. Najviše nas je nasmijala vijest da smo postali hrvatski Meghan i Harry", rekao je.

Poznati pjevač je potom dodao da su on i njegova izabranica Hana veoma slične osobe.

"Meni je uvijek bilo važno da ne gnjavim ljude nebitnim sitnicama i da im muzika bude jedino što ih zanima vezano uz mene, a Hana je slična osoba. Unatoč tome, u potpuno smo suprotnim situacijama. Mediji su tu da pišu, mi smo tu da živimo i to je krug koji se neprestano vrti", dodao je.

S obzirom na to da su roditelji Grašine nove djevojke i njegovi poslovni saradnici, opisao je kako funkcioniraju prilikom stvaranja novih ideja.

"S Vjekoslavom i Tončijem radim 25 godina i to je saradnja kakva se samo poželjeti može. Vjekoslava i ja se u pisanju tekstova nadopunjujemo bez ikakvih problema i osobnih egotripova. S Tončijem je to već malo teži proces. To su suprotnosti koje ponekad polučuju žučne rasprave, ali baš taj proces donosi najbolje rezultate. On je tip koji u studiju reagira impulsivno i instinktivno, a ja volim malo više filozofirati", istakao je.

On je zaključio da je najvažnije da sve uvijek završi uz smijeh, humor, čašu dobrog vina...

"Uživam u saradnji s njima, jer nema baš puno ljudi s takvim talentom i dobrotom na istom mjestu", dodao je.