Hrvatska
12

Petar Grašo o tvrdnjama da je povrijedio Danijelu: Kod nas je sve čisto i jasno

N. O.
Petar Grašo (Foto: Instagram)
Petar Grašo (Foto: Instagram)
Nakon što su Petar Grašo i Danijela Matinović raskinuli 24 godine dugu vezu, mnogi su njega smatrali krivcem te ga optuživali da je povrijedio bivšu partnericu. Međutim, pjevač je za srbijanski Story odlučio razjasniti stvari te kazao kako je "sve čisto i jasno".

Grašo je kazao kako razumije da je ljudima interesantno da čitaju nešto više o njegovom privatnom životu jer nema običaj govoriti o takvim detaljima u javnosti.

"Razumijem ljude zbog čega im je interesantno da pročitaju nešto više o meni, budući da nemam običaj da iznosim detalje iz spavaće sobe ili kafane u kojoj pijem rakiju. Također sam svjestan da im je interesantan moj brak sa Hanom Huljić i njeno blagoslovljeno stanje", ispričao je pjevač.

Kazao je i kako ne zna kako bi komentarisao brojne navode koje je pročitao o sebi i bivšoj partnerici Danijeli te naglasio da su ostali u dobrim odnosima.

"Kod nas je sve čisto i jasno, ostali smo u dobrim odnosima. Ne bih znao kako da komentarišem, niti šta da kažem za sve one tekstove koji su se o nama u prethodnom periodu pojavljivali u medijima. Zanimaju me komentari stručnih ljudi", kazao je.

Također, istaknuo je da uvažava mišljenje najmilijih o njegovom privatnom životu.

"Recimo, kada mi saopšte da sam nešto zeznuo nastojim da popravim, ne obazirem se na komentare onih koji o meni stiču mišljenje na osnovu članaka koje rijetko čitam. Mada čak ni tada nemam problem s hejterima", ispričao je za Story.

U razgovoru je pomenuo i ulogu oca koju će uskoro preuzeti te naglasio kako je radostan i ispunjen.

"Radostan sam jer se stvari lagano dovode u red, kako u privatnom životu, tako i u poslu. U takvoj situaciji čovjek ne može ništa drugo nego da se oseća ispunjeno", kazao je.

Grašo je istaknuo da je spreman "za sve izazove, pa i mijenjanje pelena", iako takve stvari prepušta ženskom dijelu porodice.

"One se više informišu oko toga. Ja ću da se infiltriram kada dođe vrijeme za to. Naučit ću sve što bude bilo potrebno, brzo shvatam", pojasnio je Petar.