Sretan s Hanom
32

Petar Grašo o puncu: Tonči i ja se nekad posvađamo, ali brzo prođe

N. C.
Petar Grašo i Tonči Huljić
Petar Grašo i Tonči Huljić
Posljednjih sedmica vidljivo je veliko interesovanje javnosti za ljubavni status Petra Graše, kao i njegov odnos s Tončijem Huljićem.

Grašo je gostovao na Radio Dalmaciji te se između ostalog dotakao i svog privatnog života, ali i odnosa s Tončijem. Nakon što je vijest o vezi Petra Graše i Hane Huljić uzburkala region, pomno se prati svaki korak hrvatskog pjevača.

Grašu i Hanu veže dugogodišnje prijateljstvo, a poznato je da Grašo i njen otac Tonči sarađuju dugi niz godina.

On je poručio da je sretan i da je sa svim ljudima u dobrim odnosima.

''Nosim se s time potpuno OK. Malo me zabavlja, tu i tamo se nasmijem, jer napišu dosta stvari koje nemaju veze ni sa čim, ali ja i dalje ne pričam ništa. Je, istina je, sretan sam, sve je dobro, sa svim ljudima u životu sam u dobrim odnosima. Ljudi neka pišu, neka se zabavljaju, ja ću i dalje ostati, kao što i pjesma kaže - uvijek isti, neću pričati o svom životu, pustit ću da moja četiri zida ostanu jedino malo utočište gdje sam ja - ja'', kazao je.

Publiku uskoro očekuje nova Grašina pjesma, iako nije ulazio u detalje, otkrio je da je riječ o pjesmi na koju su se Tonči, Vjekoslava Huljić i on naježili. Potom se osvrnuo na svoju dugogodišnju saradnju s Huljićem.

"Tonči i ja kad radimo, znamo gdje šta treba, tu i tamo se malo posvađamo, ali to prođe čim prvi ogladni", našalio se Grašo.

S obzirom na to da će njegov dugogodišnji prijatelj i poslovni saradnik Tonči Huljić uskoro proslaviti 60. rođendan, a poznati su po dobroj zezanciji, upitali su Grašu priprema li mu nekakvu šalu.

"Ne treba mu, čovjek ima 60 godina, svaka spačka može biti fatalna za njega'', dodao je.

Također, tokom gostovanja Grašo se dotakao i nadolazećeg koncerta koji će pjevač održati u Splitu za Valentinovo. Kako ističe koncert je dar dalmatinskoj publici koja svog miljenika nije imala priliku vidjeti od 2016. godine.

"Ja ne slavim previše Valentinovo, jer ne stignem, ali Valentinovo je svaki put kad napraviš neku večericu i sjedneš s nekim koga voliš i pustiš muziku", naveo je.