Tokom pandemije
47

Perry je tvrdio da je zaprosio svoju djevojku samo jer je bio nadrogiran: Nisam htio biti sam

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Matthew Perry u svojim memoarima napisao je da je zaprosio Molly Hurwitz dok je bio u ustanovi za odvikavanje jer je bio usamljen i pod utjecajem droga.
U knjizi "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing" Perry je napisao da je krajem 2020. bio u skupoj švicarskoj ustanovi za odvikavanje kad je zaprosio Molly.

"Kupio sam joj prsten jer sam bio očajan što će me ostaviti", napisao je ne navodeći njeno ime. "Nisam želio biti tako slab i sam tijekom pandemije. Bio sam nadrogiran sa 1.800 miligrama hidrokodona kad sam je zaprosio. Čak sam tražio blagoslov njezine obitelji. Bio sam tako nadrogiran kad sam je zaprosio. I to sam kleknuo na jedno koljeno", napisao je Matthew i dodao da je ona znala da je pod utjecajem droga, ali da je pristala.

Perry je napisao da je, nakon što su se vratili u Los Angeles, a on je bio tek nekoliko dana trijezan, bio šokiran kada je saznao da je zaručen i živi s Hurwitz i njezinim psima.

"Polako sam počeo shvaćati da sam zaručen, živim sa ženom i dva psa", napisao je. "Nepotrebno je reći da nisam bio spreman za ništa od toga", napisao je.

Molly ga je potom pitala sjeća li se da ju je zaprosio i kako, na što je on odgovorio da se ne sjeća.

Par je raskinuo zaruke u junu 2021. godine, a Perry je poručio da Molly želi sve najbolje.