Showbiz
0

People: Matthew McConaughey je "neženja godine"

Sarajevo-x.com
Hollywoodskog glumca Matthewa McConaugheya, kojeg paparazzi često uhvate bez majice ili kako vježba na plaži, američki magazin People je proglasio "neženjom godine".

Na ovogodišnjoj listi najpoželjnijih neženja magazina People osvanule su mnoge filmske i muzičke zvijezde poput Adriana Greniera, Zacha Braffa, Justina Timberlakea, Ryana Reynoldsa, Ludacrisa i Apola Ohna, ali titulu najsexy i najšarmantnijeg neženje zasluženo je osvojio neodoljivi Matthew McConaughey.

"Obožavam visoke temperature i ljeto. Zar ima šta ljepše od odlaska na plažu gdje samo nekoliko ljudi nosi majice?", izjavio je 37-godišnji glumac za novo izdanje magazina People - "Hottest Bachelors", koji izlazi u petak. Na pitanje kako održava svoje mišičavo tijelo McConaughey je odgovorio: "Nemam neki režim vježbanja koji slijedim. Ja samo živim svoj život. Moj cilj je svaki dan dobro se oznojiti."

Veliki zavodnik, kojeg smo imali priliku gledati u mnogim hit filmovima poput "We Are Marshall", "Failure to Launch" i "Sahara", ima visoke standarde kada je u pitanju suprotan spol.

"Ono što ja tražim kod žena jesu seksipil i smisao za humor, ali da budem iskren žena sa dobrim smislom za humor je uvijek seksi", otkrio je hollywoodski neženja.

Na Peopleovu listu najpoženjijih neženja dospio je i David Spade koji je glumio u TV seriji "Just Shoot Me!". "Sva sreća da živimo u svijetu u kojem žene mogu ignorisati fizički izgled i fokusirati se na važnije stvari poput dobrog karaktera.. ili pojavljivanja u TV showu", izjavio je 42-godišnji komičar.