Zabrinuta za glumca
11

Penzionisana menadžerica Toma Cruisea: Bio je opsjednut sobom, divio se svom izgledu

N. C.
Tom Cruise (Foto: EPA-EFE)
Tom Cruise (Foto: EPA-EFE)
Eileen Berlin, bivša menadžerica Toma Cruisea, ispričala je da je glumac bio opsjednut svojim izgledom kad je bio mlađi.

"Tom je bio toliko opsjednut izgledom da je cijeli dan eksperimentirao s pozama za svoj prvi photoshoot. Pripremao se za fotkanje paradirajući u donjem rublju. Imali smo zid s ogledalima i on bi hodao uokolo u hlačicama i stiskao šake i bicepse diveći se sam sebi u ogledalu", ispričala je

Iako se divio sam sebi, nije bio zadovoljan svojom visinom.

"Bilo mi je neugodno, ali on je volio pokazivati ​​svoje tijelo. Bio je jako ponosan na to. Brinuo se što je bio visok samo metar i sedamdeset. Rekao je da bi volio nositi cipele koje bi ga malo podigle", kazala je.

Negirao je da je imao plastične operacije, ali se šuškalo da je operirao nos, presadio kosu i doradio zube.

"Mislim da će učiniti sve što je potrebno da zadrži svoj mladenački izgled što je duže moguće", tvrdi.

Dodala je i kako je glumac oduvijek bio jako egocentričan.

"Uvijek se sve vrtjelo samo oko njega. Samo ja, ja, ja i ja. Nije me iznenadilo što su sva tri njegova braka, s Mimi Rogers, Nicole Kidman i Katie Holmes, završila razvodom. Mislim da on ne voli ljude. On voli ono što radi. Tužna sam zbog njega. Brinem se da je usamljen. Sve dok može raditi i snimati svoje filmove, bit će u redu. Šta će se dogoditi kada to više ne bude mogao, ne znam", zaključila je.