I dalje pati za njom
0

Penna: Katie sam priuštio najbolje orgazme u njenom životu

Klix.ba
Argentinski model Leandro Penna otkrio je intimne detalje veze sa bivšom djevojkom Katie Price. Leo je u intervjuu za New! magazin počeo pričati o svojoj budućnosti i Božiću da bi završio pričom o seksu, orgazmima i susretima za jednu noć.

"Volim raditi mnogo stvari kako bi žene doživjele dobre orgazme i zabavile se u spavaćoj sobi. Ali ne koristim flašu votke kao pomagalo kako su to radili Katie i Alex", rekao je Argentinac aludirajući na videosnimak na kojem se Kati i Alex Reid zabavljaju koristeći razne predmete, a koji ga je Katie natjerala da gleda.

"Katie sam priuštio najbolje orgazme u njenom životu. Prvi put kada smo spavali rekla mi je da joj je to bio najbolji seks u životu", nastavio je Leo te izrazio nezadovoljstvo time što je Katie radije provodila vrijeme za kompjuterom pretražujući po Googleu svoje ime i fotografije nego imala odnose s njim.

"Katie je opsjednuta samom sobom", rekao je model izraživši žaljenje što se ova lijepa dama zabavljala s njim samo zbog njegovog izgleda.

"Ona je bila žena koju sam volio najviše u svom životu, ali ljudi griješe", priznao je atraktivni Leo.

Ovaj slavni par proveo je dvije godine zajedno.