Showbiz
0

Penelope Cruz poludjela za Lennyjem Kravitzom

Sarajevo-x.com
New York Post je objavio kako se poznata glumica Penelope Cruz počela zabavljati sa rokerom Lennyjem Kravitzom. Ova ljepotica je proslavila svoj 33. rođendan 28. aprila sa Kravitzom u restoranu Beatrice Inn u New Yorku. Poslije su se navodno njih dvoje zabavljali u njegovom TriBeCa apartmanu.

"Penelope treba putovati u Evropu radi modne foto sesije za Mango odjevnu kolekciju, ali to stalno odgađa kako bi se pridružila Lennyju na njegovoj turneji. Oni su prijatelji već dugo vremena", izjavio je neimenovani izvor za novine New York Post.

Predstavnik Penelope Cruz je dao komentar: "Ne komentarišem privatni život klijenta".

Hartnett, koji se prošle godine rastao od dugogodišnje ljubavi Scarlett Johansson, je izgleda prebolio svoju kratku vezu sa Cruz. On je viđen na nekoliko lokacija u New Yorku sa modelom Helenom Christensen.

Cruz je posljednja u nizu poznatih ljepotica koje su „povezivane“ sa Kravitzom. Roker se ranije zabavljao sa Nicole Kidman, bivšom ženom Toma Cruisa, koji je inače bivši momak Penelope Cruz. Zavodnik Lenny je oko sebe okupljao i ljepotice kao što su Kylie Minogue, Natalie Imbruglia i Vanessa Paradis, koja je sada dugogodišnja partnerka Johnnyja Deppa.