Showbiz
0

Penelope Cruz ne voli internet

Sarajevo-x.com
Španjolska glumica Penelopa Cruz izjavila je da krivi internet za pogrešno tumačenje i izvrtanje njenih riječi u intervjuima koje daje medijima. Glumica je također progovorila o svojim ljubavnim vezama sa kolegama glumcima, nakon optužbi javnosti da se zaljubljuje u svakog filmskog partnera.

"Prije nisam bila zabrinuta ali nakon pojave interneta, svaku moju izjavu prenese 300 različitih internet siteova i svaki od njih moju priču pretvori u nešto drugo", izjavila je Penelope Cruz za britanski Telegraph.

Poznata po trogodišnjoj vezi sa glumcem Tomom Cruiseom a zatim i vezi s glumcem Matthewom McConaugheyem u koje se zaljubila prilikom snimanja zajedničkih filmova, Cruz je izjavila "da se nikad ne zaljubljuje dok radi, nego kad završi posao".

Penelope (34) je od prošle godine u vezi sa sunarodnjakom, višestruko nagrađivanim glumcem Javierom Bardemom s kojim je snimila niz filmova prije dolaska u Hollywood. Najpoznatiji od njih je svakako film "Šunka, šunka", španjolskog redatelja Bigasa Lune.

Par se zajedno pojavio u novom filmu Woodyja Allena "Vicky Christina Barcelona" i otad su nerazdvojni.

Velika muza redatelja Pedra Almodovara koja je engleski jezik naučila tek s 19 godina, apsolutno je impresionirala ekscentričnog Woodyja Allena.

"Ona jednostavno ima sve. Ona je sexy, ona je lijepa, ona je talentovana. Glumica je koja može izazvati i smijeh i suze. Njen talenat nema granicu", rekao je slavni redatelj.

Film "Vicky Christina Barcelona" u svjetska kina dolazi krajem godine.