Na dodjeli Emmy nagrada
0

Pedro Pascal se "osvetio" kolegi Culkinu: Večeras je savršena noć da svima kažem da me premlatio

L. R.
Pedro Pascal i Kieran Culkin (Screenshot/Twitter)
Pedro Pascal i Kieran Culkin (Screenshot/Twitter)
Glumac Pedro Pascal nije ostao "dužan" svom kolegi Kieranu Culkinu nakon njegovog govora na Zlatnim globusima te se sinoć odlučio našaliti na dodjeli Emmyja o tome kako mu je Culkin nanio tjelesne povrede.

Naime, povodom sinoćnje dodjele Emmy nagrada, Pedro Pascal bio je zadužen za proglašenje glumca koji je osvojio nagradu za najbolju sporednu mušku ulogu u dramskoj seriji, a izlazak na scenu iskoristio je da prozove kolegu Kieranu Culkinu, koji mu je nedavno u šali uputio proste riječi.

Međutim, dio njegovog govora bio je cenzurisan pa su se gledatelji zapitali šta je Pascal poručio Culkinu. Kako je poznato, Pascal je i sam rekao da će izlazak na scenu iskoristiti za svoje potrebe. Tako je publici rekao kako je za njegovu ozljedu ramena zaslužan Kieran Culkin.

"Mnogo ljudi me je pitalo za ruku, a zapravo je riječ o mom ramenu. Mislim da je večeras savršena noć da svima kažem da me Kieran Culkin premlatio", poručio je Pascal.

Publika na dodjeli nagrada Emmy glasno se smijala, a u jednom od kadrova bilo je moguće vidjeti i Kierana Culkina u publici koji je bio u potpunosti ozbiljan, a onda se odlučio nasmijati što je dodatno oduševilo prisutne.

Podsjećamo, riječ je o takozvanoj lažnoj svađi koja je započela na dodjeli Zlatnih globusa, kada je Culkin osvojio nagradu za najbolju glavnu ulogu u seriji, a u istoj kategoriji bio je nominovan i Pascal. Tokom svog govora, Culkin je u šali poručio Pascalu da mu ga pu*i.