Razuzdana kćerka Boba Geldofa
0

Peaches Geldof uhvaćena u krađi kozmetike

Sarajevo-x.com
Razuzdana kćerka Boba Geldofa, Peaches, uhvaćena je u krađi kozmetike u jednoj prodavnici u centru Londona.

TV voditeljicu je obezbijeđenje uhvatilo s kozmetikom u vrijednosti od 70 funti. Peaches je napunila džepove maskarama, puderima i tušem za oči.

Kada je zaštitar shvatio o čemu se radi, pozvao je kćerku poznatog irskog pjevača u prostorije za osoblje i zatražio da vrati kozmetiku koju je ukrala inače će pozvati policiju.

"Primjetio sam da je razgledavala kozmetiku, ništa skupocjeno, gledala je proizvode marki kao što su Rimmel i L'Oreal. Veoma sam se iznenadila kada sam shvatila da proizvode trpa u džepove i u tašnu", kazala je jedna svjedokinja, a piše Sunday Mirror.

Peaches se navodno nije previše obazirala hoće li je neko uhvatiti u krađi.

"Stavljala je stvari u tašnu kao da je to nešto sasvim normalno. Pokušala je izaći na stražnja vrata na kojima nema obezbijeđenja, ali je jedna od zaštitara cijelo vrijeme pratio i vidio šta radi", priča svjedokinja.

Dodaje da Peaches nije bile previše uzbuđena kada su razotkrili njene nečasne radnje. "Većina bi se barem postidila, ali ona je bila tako opuštena kao da je to nešto što radi svaki dan", kaže svjedokinja.

Osoblje je potvrdilo da je zabranilo Peaches ulaz u prodavnicu te da su odlučili da ne zovu policiju jer je sve proizvode vratila. Inače, TV voditeljici ovo nije prvi put da je uhvaćena u krađi.