"Glumicama je teže"
1

Pattinson: Seksualne scene mi nisu problem

Klix.ba
Robert Pattinson, mladi holivudski glumac koji se proslavio serijalom filmova "Sumrak saga", je izjavio kako može reći da mu je čak drago što ima priliku pokazati svoje tijelo u filmu.

Na oduševljenje svojih mnogobrojnih obožavateljki, Pattinson upravo to i radi u svom novom filmu “Cosmopolis". Dvadesetšestogodišnji glumac je u ovom filmu snimio erotske scene sa kolegicom Patricijom McKenzie.

“Stvarno nemam problema sa snimanjem takvih scena ili sa golotinjom generalno. Mislim da je glumicama mnogo teže. Mnoge od njih se boje da će mediji iskorištavati snimke na kojima su nage ili da će se te fotografije konstantno pojavljivati na internetu svaki put kada se negdje napiše njihovo ime", rekao je Pattison.

On je rekao i to kako mu je izuzetno teško bilo snimati erotsku scenu sa Paricijom, ali da bi im olakšao reditelj David Cronenberg je uredio stvari tako da pričaju tokom te scene.

Pattison je rekao i to kako će uvijek biti zahvalan za sve što mu je donijela “Sumrak saga”, ali i to da mu je drago što je napokon dobio i neku drugu ulogu, prenose britanski mediji.