Showbiz
0

Patrick Swayze sastavio testament

FENA
Borba sa zloćudnom bolesti ostavila je traga na 55-ogodišnjem Patricku Swayzeu, koji se, unatoč redovitoj kemoterapiji i teškim lijekovima, trudi živjeti normalnim životom.

Iako svim silama želi biti daleko od očiju medija, to mu ovih dana ne uspijeva - veliki interes za njegovo zdravstveno stanje ispred njegovog je doma u Los Angelesu doveo vojsku paparazza, pa svaki izlazak na zrak za njega znači i skrivanje od predstavnika medija.

Nakon što su mu uklonili dio želuca, Swayze je odlučio definirati testament, zbog čega su se američki mediji raspisali o njegovom "konačnom kraju". Imovinu je, naime, prebacio na suprugu Lisu Niemi, što je pokrenulo priče kako je glumac "svjestan vlastitog kraja", no njegovi prijatelji tvrde kako dovršavanje oporuke ne znači i konačnu predaju.

"Patrick je svojoj obitelji rekao kako ne odustaje, ali želi se osigurati u slučaju da mu se zdravstveno stanje naglo pogorša", rekao je prijatelj Patricka Swayzea medijima.

Oglasila se i 48-godišnja Jennifer Grey, njegova partnerica iz kultnog filma "Prljavi ples": "Šaljem mu svu moju ljubav i duboko vjerujem u njegovu borbenost i ozdravljenje".