Polufinalni meč
3

Partnerice argentinskih nogometaša prave su ljepotice, večeras će im biti najznačajnija podrška

N. C.
Spektakularna nogometna noć počela je večeras u polufinalnoj utakmici između Hrvatske i Argentine. Najveća podrška nogometašima na stadionu u Dohi su njihove ljepše polovine.

Jedna od najpoznatijih svakako je Antonela Roccuzzo supruga Lea Messija. Zajedno su još od svojih tinejdžerskih dana, a dok je on gradio karijeru, Antonela je pokušala studirati stomatologiju. Ipak, od toga je odustala pa upisala komunikologiju, ali ni to nije dugo trajalo pa je na kraju ostala manekenka i influencerica.

Vjenčali su se 2017. godine, a svoju ljubav često pokazuju na društvenim mrežama koje obiluju njihovim porodičnim fotografijama. Zajedno imaju i trojicu sinova Ciru, Mattea i Thiaga.

Rodrigo de Paul u vezi je s Martinom Stoessel. Ova 25-godišnja manekenka, poznatija i kao Tini, bavi se i glumom, a pojavila se i na popularnom američkom Disney Channelu.

Također, izdala je i nekoliko svojih pjesama i albuma, a rado je viđena među argentinskim tinejdžerima. Vezu su započeli sredinom 2021. godine.

Sljedeća ljepotica je djevojka Nicolása Tagliafica - Caro Calvagni. Caro se bavi fitnesom, a na Instagramu je prati 400 hiljada ljudi s kojima često dijeli savjete o fitnesu. 34-godišnjakinja je s Argentincem već šest godina, a svog dragog bodri na gotovo svim njegovim utakmicama.

Lautaro Martinez zaljubio se u Agustinu Gandolfo. Osim što je model na Instagramu, 26-godišnja Agustina voditeljica je i jednog restorana u Milanu, a s Lautarom je u vezi od 2018. godine.

Gandolfo se također bavi fitnessom, a na svom Instagramu često objavljuje i zavidne fotografije svojih mišića. Zajedno imaju kćerkicu Ninu.

Oriani Sabatini nazivaju argentinskom Katy Perry zbog njene crne kose i plavih prodornih očiju. Partnerica Paula Dybale, osim što svojeg supruga bodri na utakmicama, bavi se i pjevanjem, manekenstvom te glumom.

Paula je upoznala 2017. godine na koncertu Ariane Grande, a svoju su vezu potvrdili na Svjetskom prvenstvu 2018. godine.