U haljini otvorenih leđa
693

Partnerica premijerke Srbije Ane Brnabić osvanula na naslovnici modnog časopisa

D. J.
Foto: EPA
Foto: EPA
Partnerica premijerke Srbije Ane Brnabić, Milica Đurđić, pojavila se na naslovnici modnog časopisa L'Officiel Arabia.

Kako su naveli u objavi na društvenim mrežama, Milica je u Dubaiju dala intervju, u kojem je između ostalog govorila na koji način promovira srpsku kulturu i umjetnost.

Milica je pozirala u haljini boje breskve s otvorenim leđima, a dozu elegancije dala je i jednostavna frizura te upečatljive naušnice.

Inače, Milica je doktorica koja je u Beogradu, sa svim desetkama završila medicinu, a o svom poslu je također govorila za spomenuti časopis.

"Moj moto je da dam sve od sebe i tretiram pacijente ne kao slučajeve ili brojeve, već kao ono što jesu - ljudska bića sa svojim životnim pričama, obiteljima, voljenima. Često je teško i emotivno. Pritisak i odgovornost su ogromni, ali kao radiolog morate ostati mirni i fokusirani jer ono što vidite može spasiti nečiji život", kazala je u intervjuu.

Podsjećamo, Milica je u vezi sa premijerkom Brnabić osam godina. Početkom 2019. se podvrgla vantjelesnoj oplodnji te je na svijet donijela sina kojem je dala ime Igor.

Premijerka Brnabić ranije je veoma često na službena putovanja vodila i partnericu Milicu. Upoznala ih je zajednička prijateljica u jednom gay klubu u centru Beograda.