Lijepa doktorica
31

Partnerica Ane Brnabić pokazala tetovažu, mjesto na kojem je iscrtana otkriva njen značaj

Klix.ba
Milica Đurđić (Foto: Instagram)
Milica Đurđić (Foto: Instagram)
Partnerica srbijanske premijerke Ane Brnabić Milica Đurđić krasi naslovnicu decembarskog izdanja L'Officiela za arapsko tržište, a na njenim fotografijama za ovaj magazin uočena je originalna tetovaža na njenoj ruci.

Lijepa doktorica radiologije beogradskog Kliničkog centra odlično se snašla i kao fotomodel, iako je u ekskluzivnom intervjuu otkrila kako nije rob mode. Međutim, u editorijalu je, osim istančanog ukusa, pokazala još nešto.

Naime, na jednoj od fotografija ispod dlana desne ruke nazire se neobična tetovaža, koja očigledno ima i posebno značenje.

Također, zanimljivo je mjesto na tijelu na kojem je lijepa doktorica odlučila iscrtati tetovažu. Neobični tribal se nalazi baš na mjestu gdje se mjeri puls, otkucaji srca, što tetovaži daje još veću važnost.

Milica Đurđić u vezi je sa srbijanskom premijerkom Brnabić osam godina. Početkom 2019. se podvrgla vantjelesnoj oplodnji te je na svijet donijela sina kojem je dala ime Igor.

Premijerka Brnabić ranije je veoma često na službena putovanja vodila i partnericu Milicu. Upoznala ih je zajednička prijateljica u jednom gay klubu u centru Beograda.