Showbiz
0

Paris Hilton zavodila Cristiana Ronalda

Sarajevo-x.com
U holivudskom noćnom klubu Villa kasno sinoć džetseterica Paris Hilton pokušavala se poigravati sa fudbalerom Manchester Uniteda, Cristianom Ronaldom koji se trenutno nalazi u Los Angelesu na poslovnom putovanju.

Daily Mail prenosi izjavu jednog od pristunih u klubu: "Bila je sva oko njega. Čim je ušao, prišla je njegovom privatnom stolu. U jednom momentu podigla je grudi ne bi li ih naslonila na njega, ali on je bio vidno nezainteresovan pa joj je okrenuo leđa."

Nedavno je ovaj 23-ogodišnjak prekinuo vezu sa modelom Nereidom Gallardo, a bogatašica Paris je u, kako sama tvrdi, ozbiljnoj vezi sa muzičarom Benjijem Maddenom. Ipak, to je nije omelo da u haljinici boje breskve pokušava zavesti Ronalda koji se još uvijek oporavlja od operacije.

"Sve djevojke u klubu su ga zagledale, ali Paris nije mogla skinuti oči sa njega," rekao je jedan od prisutnih u Villi. "On jeste uživao u pažnji, ali je bilo očito da ne želi ništa ni s jednom djevojkom. Samo je sipao vodka-sodu i sjedio u uglu sa prijateljima."

Noćni klub Villa

Otišao je iz kluba na štakama oko 11.30. Prethodno je imao sastanak sa poslovnim ljudima iz STK restorana.

"Vjerovatno je tu poslom. Bio je ozbiljan za večerom i sve vrijeme razgovarao sa ljudima u odijelima."