Bogata plavuša
8

Paris Hilton zadržala skupocjeni vjerenički prsten iako je raskinula s Chrisom Zylkom

Klix.ba
Američka modna kreatorka, model, glumica, pjevačica i biznismenka Paris Hilton se vjerila ove godine za glumca Chrisa Zylku, a iako je nedavno raskinula s njim odlučila je zadržati skupocjeni vjerenički prsten.

Paris Hilton se nedavno pojavila u radijskoj emisiji Sirius XM i s voditeljicom na ovom radijskoj stanici je razgovarala o sudbini njenog 20-karatnog prstena, koji je kupio mladi američki glumac Chris Zylka kako bi zaprosio ovu zanosnu plavušu. Prema navodima stranih medija, prsten je košta nevjerovatnih dva miliona dolara.

Situacija ne bi bila nimalo čudna da Paris Hilton nije još prošlog mjeseca obznanila javnosti da je prekinula sa Zylkom, ali ipak i dalje na svojoj ruci nosi ovaj skupocjeni komad nakita u obliku kruške, prenosi CNN.

"Kada se zaljubim, ja volim svim srcem, ali moja zadnja veza je ipak bila prolazna romansa. Uvijek sam bila opsjednuta ljubavnim pričama sa sretnim krajem, ali se na kraju ispostavilo da moja zadnja veza nije mogla biti takva", rekla je nedavno Hilton.

Podsjećanja radi, Hilton i Zylka su se zaručili 2. januara 2017. godine na Aspenu za vrijeme skijanja, a video prosidbe postao je viralan.