Showbiz
0

Paris Hilton pronašla duhovni mir na Baliju

Sarajevo-x.com
Paris Hilton je u posljednjih mjesec dana posjetila 11 država. Ove sedmice je viđena kako se odmara na indonezijskom ostrvu Bali. Tamo je otišla na odmor sa svojom prijateljicom, kako bi uhvatila predah u pretrpanom rasporedu.

Uprkos tome što je Paris najpoznatija javnosti po beskonačnim zabavama i pijanstvima, a sada i kao poslovna žena, ona tvrdi da je ovdje pronašla duhovni mir.

"Zaljubila sam se u Bali. Sretna sam zbog svega što sam vidjela i doživjela ovdje. Ovdje je kao u raju", rekla je bogata nasljednica Hilton lanca hotela, prenosi Daily Mail.

Ona je dodala da je posjetila nekoliko hramova i da je provela mnogo vremena sa lokalnim životinjama, između ostalog i sa majmunima. Njena prijateljica, australijski supermodel Cheyenne Tozzi joj je pravila društvo u ovoj avanturi. Na nekim fotografijama njih dvije poziraju i pokazuju svoja besprijekorna tijela.

Od augusta Paris putuje po svijetu i promoviše svoju kolekciju torbi, obuće i parfema. Njeno poslovno carstvo raste nevjerovatnom brzinom. Samo njeni parfemi zaradili su oko milijardu i pol dolara.