Showbiz
0

FOTO / Paris Hilton pozirala za FHM i otkrila da želi biti DJ

Sarajevo-x.com
Bogata nasljednica Paris Hilton pozirala je za naslovnu stranu magazina FHM i objavila da na ljeto izdaje album house muzike. Poznata starleta pozirala je u izazovnim pozama i u poluprovidnim majicama i donjem vešu.
Jedna fotografija prikazuje Paris bez grudnjaka, a grudi joj se ne vide jer je prebacila kosu preko njih. Ona zavodnički leži na krznu i zlobnici su već komentarisali da, ako ne nosi krzno, onda sjedi na njemu.

Na drugoj fotografiji Paris je obukla majicu koja je na poluprovidne pruge. U intervjuu je otkrila da želi biti vrhunski DJ house muzike.

"Ja gajim ljubav prema house muzici. Uvijek sam je voljela. Samo nisam nikada imala dovoljno vremena jer sam toliko dugo radila na svom realityju", rekla je poznata starleta. Paris je dodala kako je u prošloj godini učestvovala na više od 100 rave partyja gdje je imala priliku vidjeti kako rade svjetski DJ-evi. Paris je rekla da planira otvoriti lanac noćnih klubova restorana, barova i teretana i da se prvi otvara na Filipinima, te da se nada da će naći vremena i za house muziku.