Nedavno dobila i kćerku
34

Paris Hilton otkrila zašto se odlučila za surogat majku: Imam PTSP od svega što sam prošla

L. R.
Paris Hilton (Foto: Instagram)
Paris Hilton (Foto: Instagram)
Paris Hilton nedavno je za medije otkrila zašto se odlučila za surogat majku i kako se snalazi u ulozi majke.
Nakon što im je surogat majka rodila sina Phoenixa u januaru, Paris i njen suprug Carter Reum odlučili su se za još jednu surogat trudnoću, gdje su dobili kćerku kojoj su dali ime London.

Budući da se parovi rijetko odlučuju na ovakav potez, Paris Hilton je otkrila zašto je odlučila da ne rađa.

"Jednostavno imam PTSP od svega kroz što sam prošla kao tinejdžerica", istakla je.

Inače, u dokumentarcu iz 2020. godine "This is Paris" i u svojim nedavno objavljenim memoarima, Hilton je navela da je kao tinejdžerica bila fizički, seksualno i emocionalno zlostavljana tokom 11 mjeseci boravka u školi Provo Canyon koja je namijenjena za problematičnu omladinu uključujući buđenje usred noći i podvrgavanje ginekološkim pregledima bez pristanka.

Dugotrajna trauma učinila je da se Hilton osjeća nesigurno i da se plaši poroda gotovo jednako kao i smrti.

"Ako sam u ordinaciji, dobijem injekciju, doslovno ću doživjeti napad panike i neću moći disati. Jednostavno sam znala da to ne bi bilo zdravo ni za mene ni za bebu jer raste unutar nekoga ko ima tako veliku anksioznost", objasnila je.

No, postoji još jedan razlog zašto je Hilton odlučila imati djecu putem surogat majke, a to je da zbog brojnih obaveza ne bi mogla pronaći vrijeme za trudnoću.

Ona ističe da se nikada nije bolje osjećala otkako je postala majka i da su njena djeca veoma mirna i dobra, za razliku od djece njenih prijatelja koji se stalno žale da su iscrpljeni.