Pokazala svoju zahvalnost
35

Paris Hilton nakon nekoliko mjeseci od rođenja kćerke objavila njene fotografije

L. R.
Paris Hilton (Foto: EPA-EFE)
Paris Hilton (Foto: EPA-EFE)
Paris Hilton jučer je putem svog Instagram profila podijelila prve fotografije svoje kćerke London.

Naime, Paris je prvi put medijima predstavila svoju kćerku London i usput promovisala svoju novu pjesmu "Fame Won't Love You", koju je snimila s popularnom Sijom.

"Predstavljamo London Marilyn Hilton-Reum. Maštala sam o kćeri po imenu London otkako znam za sebe. Tako sam zahvalna što je ovdje. Zaista cijenim svaki trenutak koji provedem s njom. Zajedno s Phoenixom, moje bebe anđeli pokazale su mi ljubav za koju nisam ni znala da može biti tako duboka prije nego što sam postala njihova majka", napisala je u opisu fotografije.

Paris Hilton podijelila je nekoliko porodičnih fotografija, koje su nastale u prirodi, gdje je zajedno s kćerkicom, ali i jednogodišnjim sinom Pheonixom te suprugom Carterom Reumom pozirala na sjedeći na travi.

"Moje nevjerovatno putovanje kroz majčinstvo inspirisalo je novu, duboko ličnu pjesmu s mojom dragom prijateljicom Sijom pod nazivom 'Fame Won't Love You'. Pjesma služi kao podsjetnik da je posebna veza koju osjećam sa svojom djecom, suprugom i porodicom vrednija od svega na svijetu. To je himna koja će vas osnažiti da svoje najsvetije odnose držite još bliže svom srcu, bilo to s porodicom, prijateljima ili samim sobom. Nadam se da vam se sviđa koliko i meni" objasnila je.

Podsjećamo, kćerku London, kao i sina Phoenixa, Paris i njen suprug Carter dobili su uz pomoć surogat majke. Ona je ranije za medije otkrila