Showbiz
0

Paris Hilton mora na sud

Sarajevo-x.com
Paris Hilton će se 4. maja morati pojaviti na sudu kako bi se opravdala zbog kršenja uvjetne kazna koju je dobila zbog nemarne vožnje. Nakon što joj je oduzeta vozačka dozvola, Paris se nije dala omesti i vozila je ponovo, ali ovaj put bez vozačke.

Tužitelj u Los Angelesu zahtijeva da se razmotri uvjetna kazna gospođice Hilton jer je prekršila njene uslove. Ukoliko sudije odluče ponovo procesuirati cijeli sličaj, Paris bi mogla provesti i do 90 dana u zatvorskoj ćeliji.

Poznata Paris nije se pojavila na jučerašnjem saslušanju, ali su njeni advokati vodili privatni razgovor sa sudijom.

Glavni sudija Michael Sauer rekao je da smatra da je Paris prekršila uslove uvjetne kazne. Sudija je zakazao ročište za 4. maj i naglasio da se na tom saslušanju, "gospođica Hilton mora pojaviti".

U januaru ove godine, Paris je osuđena na uvjetnu kaznu zbog vožnje u alkoholiziraniom stanju. Policija ju je 7. septembra uhapsila u Hollywoodu, a osuđena je na 36 mjeseci uvjetne kazne i oduzeta joj je vozačka dozvola.

Policija je u februaru ponovo imala posla sa Paris kada su je zaustavili na Sunset Boulevardu, a ona je vozila bez dozvole. Tada je njen glasnogovornik, Eliot Mintz izjavio da ona u tom trenutku nije bila svjesna da joj je oduzeta dozvola.