Uživali igrajući tenis
0

FOTO / Paris Hilton i njen dečko ne skidaju ruke jedno s drugog

Sarajevo-x.com
Bogata nasljednica Paris Hilton i njen dečko Cy Waits su nerazdvojni. Cijele dane provode zajedno, a nedavno su snimljeni kako igraju tenis na Beverly Hillsu.
Tokom igre Hilton je pokazala da dobro zna rukovati reketom, međutim paru je izgleda bilo zanimljivije razmjenjivati nježnosti nego uživati u bijelom sportu.

Paris Hilton pustila je fotografe da nesmetano obavljaju svoj posao, a uz to im je omogućila da je fotografišu dok imitira scenu sa svjetski poznatog postera "Tennis girl" na kojem je prikazana tada 18-godišnja Fiona Butler kako na teniskom terenu zadiže haljinu i otkriva svoju golu stražnjicu.

Naravno, Hilton nije zaboravila obući donje rublje.

Inače, slavna starleta trenutno radi na svom novom reality showu - "The World According To Paris" u kojem će svoje mjesto naći i njen dečko Cy, majka Kathy Hilton i Brooke Mueller, bivša supruga glumaca Charlieja Sheena.

Hilton je najavila da će gledatelji putem tog showa moći je upoznati onakvom kakva jeste.

"Dozvolit ću kamerama da se zavuku u moj privatni život i snimaju apsolutno sve", najavila je Hilton, koja bi, ako je vjerovati stranim medijima, uskoro mogla stati i na ludi kamen i udati se za Waitsa.