Showbiz
0

Paris Hilton demolirala skupu hotelsku sobu u Moskvi

Sarajevo-x.com
Poslije ludog zabavljanja u Moskvi, razmažena bogatašica Paris Hilton je morala platiti kaznu u iznosu od 200.000 rubalja (8.500 američkih dolara) vlasnicima hotela “Ararat Hyatt”. Party diva uništila je izuzetno skupe tapeta u najboljoj hotelskoj sobi, gdje noć košta nevjerovatnih 384.000 rublalja ili 16.000 američkih dolara.

Ime skandalozne nasljednice hotelskog carstva Hilton naći će se najvjerovatnije na crnoj listi ovog moskovskog hotela.

Hoteljsko osoblje koje je željlo ostati anonimno, izjavili su da je do demoliranja hotela došlo onog dana kada je Paris Hilton i njenu šesnaestogodišnju prijateljicu, rusku modnu dizajnericu i kćerku milionera, Kiru Plastininu u hotelskoj sobi posjetio sin vlasnika hotela. Gosti hotela su naručili alkoholna pića u vrijednosti od 2.500 američkih dolara. Naručili su nevjerovatno skup šampanjac i votku. Toliko su se zabavljali da ostali gosti hotela nisu znali kako da izađu nakraj s njihovom galamom i glasnim smijanjem.

Naravno, Hilton nije mogla zamisliti do takvih posljedica će dovesti njihov ludi provod. Prije nego što je razmažena bogatašica napustila hotel, posvađala se sa upraviteljem hotela. Skandalozna gošća je bila upozorena da u slučaju da ne plati račun hotelske sobe, nikad joj više neće biti dozvoljeno da uđe u hotel. “Ararat Park Hyatt” hotelu nije konkurent lancu svjetski poznatih hotela Hilton iz prostog razloga što ne postoji nijedna zgrada Hiltona u Moskvi, objavio je ruski online magazine Pravda.