Tražila da ne snima film The Tourist
0

Paradis uvjerena da ju je Depp prevario sa Angelinom Jolie

Sarajevo-x.com
Vanessa Paradis
Vanessa Paradis
Vanessa Paradis, dugogodišnja partnerica Johnnyja Deppa, uvjerena je da joj je glumica i rediteljica Angelina Jolie preotela ljubav života.

Johnny Depp i Vanessa Paradis razišli su se nakon 14 godina veze, a pravom razlogu raskida se još uvijek u medijima samo špekuliše.

Isprva su mediji pisali da je razlog glumica Eva Green s kojom je Depp radio na filmu Dark Shadows, no ovoga puta pojavile su se špekulacije da je Depp svoju partnericu i majku dvoje djece varao sa Angelinom Jolie.

Navodno, Vanessa Paradis je ubijeđena da ju je Depp prevario sa Jolie dok su snimali film The Tourist.

"Između Vanese i Johnnyja sve je krenulo nizbrdo tokom snimanja filma The Tourist prošlog februara. Ona je ubijeđena da je njen partner spavao sa Angelinom Jolie, a upravo ljubomora i sve te sumnje doveli su do raspada njihove veze", kazao je neimenovani izvor, prenose američki mediji.

Isti izvor je dodao i to da je Paradis od samog početka bila protiv toga da Johnny Depp sarađuje sa Angelinom Jolie.

S obzirom da nije uspjela nagovoriti partnera i oca svoje djece da se povuče iz projekta, navodno je tražila da scena seksa Deppa i Jolie bude izbrisana iz konačne verzije filma, što se i dodgodilo.

Drugi neimenovani izvor je istakao da su na setu bile očite varnice između Angeline Jolie i Johnnyja Deppa.

Slavna glumica i rediteljica, koja uskoro treba u BiH promovisati svoj prvi film U zemlji krvi i meda, nije odgovorila na ove optužbe.