Intimna ceremonija
106

Pamela Anderson se udala peti put

S.H.P.
(EPA-AFP)
(EPA-AFP)
Pamela Anderson udala se za producenta Jona Petersa. Par se vjenčao na intimnoj ceremoniji u Malibuu, a Pameli i Jonu je ovo već peti brak.

Ono što je interesantno jeste da je ovaj par bio u vezi davne 1989. godine. Peters kaže da je mogao imati sve djevojke koje je htio, ali želio je samo i jedino Pamelu. Peters je potvrdio da su se on i Pamela vjenčali nakon nekoliko mjeseci veze.

Na vjenčanju su bila prisutna i njihova djeca.

"Oduvijek sam htio samo nju, iako sam mogao imati svaku. Ona me izluđuje na pozitivan način. Ona je puno više od onoga što vidite, inače je ne bih toliko volio. Ona me inspiriše. Štitim je i tretiram je onako kako ona to zaslužuje", kazao je Peters.

Pamela je ranije bila udata za Tommyja Leeja, Kid Rocka i Ricka Salomonu ( za kojeg se udavala dva puta). Producent filma "A Star Is Born" također je bio četiri puta u braku, a bio je i u dugogodišnjoj vezi s Barbarom Streisand.

"Volim ga puno. Razumijemo se i poštujemo jedno drugo. Volimo se bezuslovno. Ja sam sretna žena. Ovo je dokaz da Bog ima plan", kazala je Pamela.

Uprkos tome što su bili razdvojeni više od trideset godina par je kazao da su oduvijek koketirali jedno s drugim. Veza Pamele i Jona ponovo je započela prošle godine kada je glumica prekinula vezu s Adilom Ramijem.