Showbiz
41

Pamela Anderson o svojim sinovima: Nikad ih nisam htjela vući sa sobom po crvenim tepisima

Klix.ba
Slavna američka glumica Pamela Anderson se u petak naveče u Los Angelesu pojavila na projekciji svog novog kratkog filma "Connected" u pratnji svoja dva sina.

Pamela Anderson je u razgovoru za američke medije kazala kako se svih ovih godina trudila da svoje sinove drži u pozadini, daleko od svjetala javnosti, ne izlažući ih dodatno i nepotrebno medijima.

"Oni moraju donositi svoje vlastite odluke. A to ne bi bili u stanju da sam ih svih ovih godina vukla sa sobom po crvenim tepisima", kaže glumica.

Umjesto toga, bivša Baywatch ljepotica i bivša supruga Tommyja Leeja je odlučila da se njeni sinovi radije fokusiraju na školovanje i stvarni, prizemljeni život.

"Uvijek sam im govorila kako su sjajni i talentovani, ali se trudila da im usadim vrijednosti kao što su skromnost i svjesnost o važnosti školovanja", ističe Anderson.

Njen mlađi sin, 18-godišnji Dylan je nedavno potpisao ugovor za novu Saint Laurent kampanju, dok je 19-godišnji Brandon više zainteresiran za glumačku karijeru.

"Connected" je kratki film režisera Lukea Gilforda u kojem Pamela Anderson igra glavnu ulogu. Film izlazi u augustu ove godine, a bavi se tematikom starenja, krize srednjih godina, percepcije vlastitog tijela i njegove transformacije u svijetu obogaćenom tehnologijom.