Showbiz
73

Palo je sudbonodno "da": Severina se udala za Igora Kojića, svadbi prisustvovao Milorad Dodik

Klix.ba
Foto: Index.hr
Foto: Index.hr
Severina Vučković danas je brakom krunisala višegodišnju vezu sa Igorom Kojićem, sinom poznatog srbijanskog pjevača Dragana Kojića Kebe. Svadbi su prisustvovali Željko Joksimović, Petar Grašo, Dragan Stojković Piksi, te predsjednik RS-a Milorad Dodik.

Današnji dan je za Severinu i Igora bio prava avantura. Okićenim Stojadinom, mladenci su se odvezli do Kebine kuće na Bežanijskoj kosi, u blizini Beograda, gdje su ih čekali trubači, a onda svoj put nastavili ka hotelu gdje su se i vjenčali.

Mjesto vjenčanja izgledalo je poput bajke. Kako prenosi Index.hr, ceremoniju je navodno pripremalo više stotina radnika, dekoratera i scenografa. Šuškalo se da su upravo cvjetni aranžmani koji su ukrašavali svadbeni salon koštali nevjerojatnih 55 hiljada KM.

Osim navedenih, među poznatim zvanicama našli su se Saša Matić, Ankica Dobrić, Ivica Skoko, Neno Ninčević, Doris Dragović, Sandra Perković i Iva Balaban, dok je mladencima pjesmu za prvi ples otpjevao Petar Grašo i to baladu "Zlato moje".

Za smještaj gostiju par je navodno izdvojio još oko 40.000 KM, a od 500 zvanica njih stotinu će spavati u luksuznom beogradskom hotelu. Mladenci su za njih zakupili sedmi i osmi sprat hotela. Noćenje po osobi Severinu i Igora koštat će 170 eura.

Par je za samo vjenčanje angažirao i privatno osiguranje, navodno bivše specijalce, koji su smješteni u objektu te imaju zadatak štititi goste i mladence, dok će velik broj redara paziti i da fotografije i snimke s vjenčanja prije vremena ne procure u javnost.