Magazin People
44

Ovo je najseksipilniji muškarac 2012. godine

Klix.ba
People magazin proglasio je glumca Channinga Tatuma najseksipilnijim muškarcem u 2012. godini. Ovo priznanje iznenadilo je i samog Tatuma, koji je briljirao u vrlo uspješnom filmu "Magic Mike".

"Moja prva pomisao bila je: "Neko se šali sa mnom". Rekao sam to svojoj ženi Jenni kada smo kupali naše pse i ona je bila iznenađena. Sada me zove najseksi muškarcem", rekao je ovaj tridesetdvogodišnjak.

Kada je prošao prvobitni šok, Jenna je rekla People magazinu kako se sasvim slaže s njihovim izborom.

"Ljudi ga znaju kao zabavnog i seksi muškarca, ali ne znaju koliko je emotivan i otvoren, koliko je širokog srca. Ono što vidite to ćete i dobiti", rekla je Jenna.

Tatum trenutno snima film "Foxcatcher" u kojem glumi ulogu atletičara olimpijca i mnogo pažnje pridaje svom izgledu.

"Volim biti mršav. Ako se previše udebljam ne mogu se kretati, a volim biti aktivan. Kada ne treniram postanem zaobljen i mekan", rekao je glumac te izjavio kako je spreman postati otac.

"Mislim da smo oboje spremni za sljedeći korak. Pvi broj u mojoj glavi koji želim je troje djece, ali samo želim da budu zdrava. Međutim, nama muškarcima je lako reći: Želim 15 djece. Mislim da bi Jenna rekla: Pa, bolje ti je da pronađeš drugu ženu", našalio se.