Top pet
5

Ove su zvijezde raspametile sve kad su se presvukle na svojim vjenčanjima

DP
Pixabay.com
Pixabay.com
Poznate ličnosti malo drugačije gledaju na vjenčanje iz bajke pa mnogi od njih rade neobične svadbene svečanosti o kojima pišu mediji širom svijeta. To je bio slučaj i s ovih pet dama, koje su za svoj poseban dan nosile dvije ili tri vjenčanice poznatih dizajnera.

Svjetske su zvijezde poznate po neobičnim vjenčanjima o kojima se godinama priča, ali jedna je stvar velikom broju njih zajednička. Mnoge poznate dame na svoj poseban dan nisu željele samo blistati u vjenčanici, nego i fascinirati svijet drugim haljinama u koje su se presvukle nakon vjenčanja, piše Huff Post.

Ove poznate mlade oduševile su sve prisutne na svom vjenčanju kada su se u novom izdanju pojavile pred gostima.

1. Chrissy Teigen

Kada se udavala za John Legenda, Chrissy Teigen se dva puta presvukla i ponijela čak tri haljine Vere Wang. Na vjenčanju koje je održano u rujnu 2013. godine u Italiji, u blizini jezera Como, prvo je nosila vjenčanicu pa sirena haljinu bijele boje, a na kraju tamnocrvenu haljinu. "Svaki put kad sam otišla probati haljinu, uzela sam još jednu. Toliko su prelijepe", izjavila je ona neposredno nakon vjenčanja.

2. Hilary Duff

Kada se u prosincu 2019. udala za pjevača Matthewa Komu, Hilary Duff nosila je vjenčanicu britanske dizajnerice Jenny Packham, nakon čega se presvukla u dvodijelnu zlatnu svjetlucavu haljinu. 3. Kate Upton Model časopisa Sports Illustrated, Kate Upon, udala se za igrača bejzbola Justina Verlandera u studenom 2017. godine u Italiji. Tijekom svečanosti nosila je Valentino vjenčanicu s čipkanim rukavima, a nakon se presvukla u prozirnu haljinu s perlama i dubokim izrezom na leđima, koja je napravljena u studiju Christy Rilling, a u čijem je stvaranju sudjelovala i sama Kate.
4. Hailey Bieber Kada se u rujnu 2019. godine udala za Justina Biebera, Hailey je promijenila tri haljine. Prvo je nosila vjenčanicu Virgila Abloha, čipkanu haljinu bez ramena i s velom na kojem je pisalo Dok nas smrt ne rastavi, a onda se presvukla u Ralph & Russo haljinu s dubokim izrezom na leđima, da bi večer završila igrajući u Vera Wang haljini.
5. Serena Williams Teniska prvakinja udala se u studenom 2017. godine za suosnivača Reddita, Alexisa Ohaniana. Ona je tijekom vjenčanja nosila haljinu brenda Alexander McQueen, koju je dizajnirala Sarah Burton, a navečer je zablistala u kratkoj Versaceovoj vjenčanici sa suknjom od perja.