Fotografija iz mladosti
53

Ovako je Mile Kekin iz Hladnog piva izgledao s kosom

N. C.
Mile Kekin (Foto: D. S./Klix.ba)
Mile Kekin (Foto: D. S./Klix.ba)
Frontmen benda Hladno pivo već dugi niz godina šiša se na čelavo, a nedavno su "isplivale" njegove fotografije s početka karijere kada je imao kosu.

Naime, fotografije iz mladih dana nastale su kada je legendarni bend nastupio je kao predgrupa američkoj punk-rock grupi Ramones 24. novembra 1990. godine.

Mile Kekin iz mladih dana (Foto: Siniša Hančić)
Mile Kekin iz mladih dana (Foto: Siniša Hančić)

Ramonesi su na turneji Hey Ho, Let's Go Tour prvi put nastupili u Hrvatskoj, pred oko 10 hiljada obožavatelja, a Hladno pivo ovaj koncert ne spominje u svojoj biografiji. Kekin je tada publiku zabavljao u sivoj majici s natpisom Raffaello, a najviše se isticala njegova smeđa frizura.

Podsjećamo, pjevač je najavio da karijeru nastavlja samostalno te da će ostatak benda nastaviti nastupati pod imenom Guerilla Mainstream. Ta je vijest stigla usred njihove turneje '35 za 35' povodom 35 godina djelovanja i 35 nastupa.

"Sigurno je da će ovo potrajati sad neko vrijeme, govorim o godinama. Ja nastavljam sa solo karijerom, a bend s projektom Guerilla Mainstream koji je već izbacio nekoliko singlova. Idemo malo odmoriti od Hladnog Piva - rekao nam je Kekin.