Voditeljica tuži svekra
4

Otkriveno šta se događa s imovinom supruga Nikoline Pišek godinu dana nakon njegove smrti

Klix.ba
Vidoje i Nikolina (Foto: Instagram)
Vidoje i Nikolina (Foto: Instagram)
Prošlo je više od godinu dana otkako je u maju prošle godine preminuo suprug voditeljice Nikoline Pišek - Vidoje Ristović. Sada je otkriveno šta se trenutno događa s njegovom imovinom.

Iako još uvijek nije održana ostavinska rasprava, imovina bi se trebala podijeliti između njegove supruge Nikoline te dvije kćeri.

U Srbiji niti jedan sudski proces i dalje nije započeo te porodica preminulog ne može podijeliti ni imovinu. Naime, Nikolina je u više navrata tužila svekra Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof, ali ni to suđenje nije počelo.

"Nikolina ne zna zbog čega nijedan sudski proces u Srbiji nije počeo, niti kada će se to dogoditi. Ona je svekra tužila i za klevetu. S druge strane, u Hrvatskoj je on u oktobru prošle godine podnio tužbu protiv nje, tražio je zabranu prometa nekretninama, kako ne bi mogla prodati kuću koju su ona i Vidoje gradili, jer i za to tvrdi da je on slao novac, što je ona demantirala. Održano je šest, sedam ročišta i tu tužbu je izgubio", otkrila je voditeljica za srbijanske medije.

Popularna voditeljica nedavno je gostovala u podcastu "Skip Or Beep" kod Tatjane Jurić te je potvrdila da je njen suprug Vidoje u trenutku smrti bio s drugom ženom u stanu.

U trenutku suprugove smrti, kao što je poznato, Nikolina je s kćerkom bila u Zagrebu, a Vidoje im se sutradan trebao pridružiti. Međutim, to se nije dogodilo jer je on tu noć preminuo.