Showbiz
0

Otkrivena tajna Madonninog mladalačkog izgleda

Sarajevo-x.com
Pop pjevačica Madonna ima skoro 50 godina, a tijelo dvadesetpetogodišnjakinje. Nikad dosad nije izgledala privlačnije. Paparaci su otkrili glavni razlog pjevačicinog mladalčkog izgleda, fotografišući je poslije treninga u društvu mlade plave trenerice.

Sitna i zgodna plavuša često je u posljednje vrijeme viđena u društvu pop pjevačice kako na ulicama Londona, tako i na ulicama New Yorka i Los Angelesa. Ona je revolucionerka fitnesa, zove se Tracy Anderson i za kratko vrijeme je postala “tajno oružje” u borbi protiv kilograma, našavši se na listi najuspješnijih ličnih trenera, obavještava Daily Mail.

Madonnina prijateljica, glumica Gwyneth Paltrow je prva otkrila mladu instruktoricu. Nakon što je 2006. godine rodila dječaka Mosesa, glumica se po prvi put suočila sa problemom viška kilograma. Sprovodeći strogu dijetu, Paltrow je uspjela skinuti polovinu nagomilanih kilograma u roku od nekoliko sedmica. Drugu polovinu je uspješno i brzo skinula isključivo uz pomoć Tracy.

U proteklih godinu dana kraljica pop muzike, Madonna je sa mladom instruktoricom Tracy šest puta sedmično radila vježbe. Anderson za pjevačicu kaže da je njen izgled isključivo rezultat stopostotne predanosti čitavoj seriji vježbi. Tracy otkriva da u radu sa Paltrow i Madonnom konstantno kreira nove serije vježbi kojima tretira rad mišića “predanih” zvijezda. Dodala je i da ne vjeruje u stare metode vježbanja i konstantno izlaganje tijela spravama u fitnes centrima, te da je suština u stalnom kreiranju i stalnom izlaganju tijela novim vježbama.